ASICS Penyagolosa Trails registra 5.222 preinscripcions per a la MiM i la CSP de 40 nacionalitats i 48 províncies diferents

El sorteig de dorsals es durà a terme el dijous 14 a les 19.00 hores en el saló de recepcions de la Diputació de Castelló

ASICS Penyagolosa Trails ha tornat a superar la barrera de les 5.000 preinscripcions per a la MiM i la CSP. En total, 5.222 corredors i corredores de 40 nacionalitats diferents i de 48 províncies espanyoles optaran a un dorsal en el sorteig que es durà a terme dijous que ve a les 19.00 hores en el saló de recepcions de la Diputació de Castelló.

En el vint-i-cinqué aniversari de la MiM s’han registrat 4.472 preinscripcions, de les quals obtenen plaça directa 64 finishers de l’edició del 1999, 4 pel sorteig mediambiental que es va realitzar en 2023 i alguns participants per fidelitat, marca, rànquing ITRA, podium, clubs i internacionalització. Per tant, 4.202 van a sorteig. Cal recordar que 1.500 dorsals se sortejaran el dijous 14 de desembre a les 19.00 hores. Mentre que en la CSP s’han tornat ha superar les 600 preinscripcions, aconseguint-se un total de 750.

El director d’ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, ha volgut “agrair a tots els corredors i corredores que un any més s’han preinscrit per a participar en una nova edició d’ASICS Penyagolosa Trails”. A més, afegia que “esta edició és molt especial per a ASICS Penyagolosa Trails pels 25 anys de la MiM, i observar la quantitat de preinscripcions que s’han realitzat ens motiva a continuar apostant any rere any pel trail a la nostra província”. Finalment, el director ha conclòs que “com en edicions anteriors, ens hauria agradat veure a tots els preinscrits en la línia d’eixida, però no hem de superar la capacitat de les proves, ja que la responsabilitat mediambiental i l’atenció als nostres participants és els primer per a ASICS Penyagolosa Trails.

El Diputat d’Esports, Iván Sánchez, ha subratllat que “el número de preinscripcions per a la participació en l’edició amb la qual complirà la seua habitació de segle, demostra que l’ASICS Penyagolosa Trails és una cita marcada d’una manera especial en el calendari de proves per als amants del trail. Este dijous viurem l’emocionant sorteig en el qual es revelaran els 2.100 afortunats que l’any vinent recorrerà la nostra província”.

A més, Sánchez ha volgut transmetre que “esta és una prova més que consolidada en el calendari esportiu de la província i des de la Diputació de Castelló continuarem reforçant el nostre suport a esta mena de proves que situen a Castelló com a gran escenari esportiu a nivell nacional i internacional”.

Eugeni Alemany conduirà l’acte del sorteig

Dijous que ve tindrà lloc l’acte de presentació d’ASICS Penyagolosa Trails 2024, que conclourà amb el tradicional sorteig de dorsals en el qual es coneixeran els participants de la MiM i CSP. En esta ocasió ho presentarà Eugeni Alemany, còmic, presentador de televisió i guionista natural de Sueca que ha desenvolupat la seua carrera professional en diferents cadenes de televisió, combinant en la majoria dels seus projectes la divulgació i l’entreteniment. Alemany coneix a la perfecció esta carrera ja que va presentar el sorteig en 2019.

Per als quals no puguen acudir a l’esdeveniment, l’acte també podrà seguir-se en directe a través del canal de YouTube de la Diputació: https://youtube.com/live/VADeBBOC_7M?feature=share.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar