Aprovades i en pagament les ajudes del Pla Resistir per a 60 empreses de Morella

L’ajuntament obre una segona convocatòria d’ajudes d’aquest programa per a comerços, tèxtil i esportiu, on entraran unes 35 empreses i autònoms més
Les característiques són les mateixes que en la primera línia amb 2.000 euros directes per empresa, més 200 per cada treballador o treballadora

Morella, 04 de març de 2021 – Ahir finalitzava el termini per a resoldre la informació de les empreses i persones autònomes que han sol·licitat les ajudes del Pla Resistir a Morella. Així, fins a 60 negocis han obtingut aquestes ajudes de 2.000 euros directes i 200 per cada treballador o treballadora al seu càrrec. D’aquesta manera, tal com han explicat este matí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Promoció Econòmica, Mari Carmen Escuder, la junta de govern local ha aprovat el pagament de les mateixes, el qual es realitzarà entre avui i demà. A més, també han anunciat aquest matí que s’obre una segona convocatòria d’ajudes per altres empreses que no han entrat en la primera com són els comerços i altres activitats turístiques, les quals també s’han vist afectades per la situació i les mesures contra la COVID-19.

Cal recordar que les ajudes del Pla Resistir estan impulsades per la Generalitat Valenciana i destinades a les activitats més afectades per les restriccions que provoca la COVID-19. Tanmateix, Mari i Rhamsés han explicat que el pressupost total era de 208.142 euros i amb la primera línia s’ha gastat una part d’aquest, de manera que “la part romanent es destinarà a les empreses que no entraven en la primera convocatòria”. A més, han destacat que “hem previst que unes 35 empreses es poden acollir a aquestes noves ajudes i que totes aquelles que complisquen les característiques, obtindran l’ajuda”. Finalment, han aprofitat per a “agrair i felicitar el treball del personal municipal per a facilitar i agilitzar la tramitació d’aquestes ajudes i que arriben a totes les empreses de la ciutat” i ha remarcat que “un dels objectius era que les ajudes arriben ràpidament als negocis afectats.

Cal explicar que aquesta segona línia d’ajudes està destinada als codis d’activitats marcats i enfocats en el comerç, del sector tèxtil i esportiu, de menys de 10 persones al seu càrrec. L’Ajuntament de Morella, com ha fet anteriorment amb altres ajudes enfront de la COVID-19, he creat un espai específic on consultar la informació. Així, la web compta amb la informació sobre les ajudes i la documentació que cal aportar per a sol·licitar-les. Aquest es pot consultar a https://www.morella.net/pla-dajudes-a-empreses-per-la-covid-19/. A més, també es poden traslladar les consultes o qüestions a través del correu electrònic [email protected].

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar