Anglés (PP) tanca amb Administració Local la provisió temporal de la plaça de secretari

La portaveu del PP a Càlig, Candela Anglés, es reuneix amb el director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, per a garantir la provisió d’esta plaça. “Si ens assegurem un secretari serem més àgils i evitarem bloquejos i demores”

La portaveu del PP anuncia que es podrà cobrir la plaça de secretari-interventor de manera provisional per a, en paral·lel, donar principi al procés per a estabilitzar “amb caràcter definitiu” la plaça de tècnic i que l’Ajuntament de Càlig estiga proveït d’un funcionari en la seua plantilla

L’objectiu, assenyala Anglés, “és ser capaços de disposar d’una plaça que estiga habilitada per a funcions de secretaria quan no hi haja un habilitat nacional”. “Càlig ja no patirà més retards per a tramitar un expedient” ha manifestat Anglés (PP)

El Partit Popular de Càlig ha aconseguit que l’ajuntament de la localitat proveïsca temporalment la plaça de secretari-interventor del consistori. L’objectiu és evitar la temporalitat a la qual estava sotmés el consistori i salvar no pocs retards i demores en la tramitació d’expedients.

La portaveu del PP a Càlig, Candela Anglés, s’ha reunit amb el director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, per a buscar solucions a la precarietat en matèria de funcionariat a l’Ajuntament de Càlig. D’esta manera, s’ha aconseguit cobrir, de manera temporal, el problema causat per la falta de secretari-interventor amb l’acumulació del lloc per part d’un secretari de carrera d’un municipi de la comarca.

Així mateix, des del PP de Càlig, han iniciat els tràmits per a garantir la dotació d’un lloc de tècnic ja previst en la relació de llocs de treball del consistori, que permeta que el municipi dispose a temps complet d’una figura de funcionari perquè es puguen exercir “funcions que són bàsiques per a la bona marxa de la institució”.

En l’actualitat, “Càlig no disposa de cap funcionari municipal habilitat per a exercir les funcions de secretari-interventor amb caràcter accidental”. “Esta temporalitat provoca que en moments com l’actual, en el qual l’Ajuntament no està dotat d’un secretari-interventor, cap treballador de la plantilla puga assumir estes competències i esta situació deriva en una falta d’estabilitat per al consistori que desitgem evitar”.

Esta circumstància, explica Anglés, “provoca que hi haja expedients que es queden paralitzats fins a l’arribada del nou tècnic, i que este, a la seua arribada, haja de revisar la totalitat de l’expedient per a poder seguir la seua tramitació. Circumstàncies que en la pràctica suposen demores que ara desitgem evitar amb la provisió d’este lloc de funcionari que ja està creat i que tindrà així mateix la competència d’exercir de secretari i interventor en cas necessari”.

En este sentit, Anglés ha assenyalat que “des del PP de Càlig continuarem treballant per a millorar el nostre poble. Desitgem que el benestar i la qualitat de vida dels nostres veïns es reforce i mesures com esta ajuden en gran manera, ja que en la pràctica es tracta de comptar amb un tècnic habilitat per a exercir estes funcions”. “El nostre compromís és continuar avançant perquè Càlig és el primer”, ha manifestat la portaveu del PP en la localitat.–

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar