Amparo Marco denuncia que el vot en contra del PP al Senat a l’objectiu de dèficit aboca a la Comunitat Valenciana a retallar 432 milions d’euros en serveis públics

La senadora socialista alerta sobre les greus conseqüències per al benestar dels castellonencs “de la postura obstructiva” de Mazón i adverteix de les conseqüències negatives en àrees com sanitat, dependència i polítiques actives d’ocupació

La senadora del PSPV-PSOE per Castelló, Amparo Marco, ha denunciat que el PP de Carlos Mazón, amb el seu vot en contra al Senat de l’objectiu de dèficit, “aboca a la Comunitat Valenciana a un escenari de retallades per més de 432 milions d’euros”. Amb aquesta postura, “el Partit Popular no ha votat en contra del president Pedro Sánchez, sinó en contra del benestar dels valencians i castellonencs”, ha afirmat Marco.

“Ens trobem amb un pressupost autonòmic ple de retallades i que acumula impagaments milionaris a treballadors, proveïdors, farmàcies i ajuntaments. I ara, per la greu irresponsabilitat del president de la Generalitat, Carlos Mazón, la situació s’agreujarà encara més”, ha lamentat la senadora socialista.

Amparo Marco ha assegurat que les retallades “a les quals ens condemna el Partit Popular per la seua postura obstructiva tindran conseqüències nefastes per a la ciutadania”. “Amb 432 milions d’euros menys de recursos, la Generalitat no podrà cobrir, per exemple, les despeses de tots els hospitals de Castelló de la Plana, el 80% de les ajudes a la dependència o el 100% dels recursos destinats a polítiques actives d’ocupació”. “Aquesta és la política que defineix a Carlos Mazón i al Partit Popular: retallades, austeritat i menyspreu pels serveis públics”.

La senadora socialista ha fet una crida al PP perquè “deixe de costat el seu boicot permanent a Espanya i torne a la senda de la responsabilitat, de la política útil i constructiva i del sentit d’Estat”. “Els valencians i castellonencs no mereixem aquest tracte. No podem permetre que el PP continue condemnant la nostra terra a la pobresa i a l’abandonament”, ha finalitzat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar