Alcanar sol·licitarà la declaració de zona afectada per emergència de protecció civil arran de les pluges torrencials del 3 de setembre

L’Ajuntament d’Alcanar sol·licitarà la declaració de zona afectada per emergència de protecció civil o zona catastròfica, per tal de fer front al cost de totes les afectacions de l’episodi del temporal Dana, ocorregudes el passat diumenge, 3 de setembre. Així ho ha aprovat avui mateix la Junta de Govern Local.

El temporal DANA d’aquest passat cap de setmana ens ha deixat afectacions molt importants al municipi, especialment greus al nucli d’Alcanar-Platja i les Cases d’Alcanar, amb nombrosos danys materials en immobles i béns tant municipals, com de particulars.

Des de l’Ajuntament d’Alcanar s’ha articulat un informe amb una anàlisi inicial per a poder determinar la magnitud de les afectacions i en què se sol·licita la declaració de zona catastròfica.

Les següents accions se centren en trobar solucions per a evitar l’increment dels danys. En aquest sentit, l’alcalde ha insistit que “s’ha d’invertir per a evitar, no per a pagar desperfectes. Les actuacions per mitigar els efectes han de centrar-se en les actuacions preventives, s’ha de traslladar el problema a l’esfera tècnica, crear comissions tècniques per realitzar una diagnosi de la situació i articular solucions definitives”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar