Alcalà-Alcossebre visibilitza el paper de la dona en l’esport local dins dels actes del 8-M

Els actes del Dia de la Dona s’han completat amb l’emissió del manifest llegit per alumnes de l’IES Serra d’Irta i l’edil d’Igualtat

08/03/2021: Alcalà-Alcossebre ha seguit amb els actes organitzats entorn de la commemoració del Dia de la Dona, amb la celebració avui 8 de març d’un taller entorn de la visibilització del paper de la dona en l’esport local, en el qual ha participat alumnat de l’IES Serra d’Irta. El taller ha consistit en el visionat del vídeo “Campiones Invisibles”, en el qual es tracta el tema de la igualtat de gènere a través de l’esport. Esportistes locals s’han dirigit als participants, explicant-los les seues experiències sobre aquest tema. Les esportistes participants han sigut Begoña García, entrenadora de balomano, Soledad Bellver, atleta i Lídia Suñol i Andrea Pegueroles, jugadores de futbol sala. Posteriorment, els alumnes i alumnes han pogut compartir les seues impressions i realitzar-los preguntes sobre aquest tema.

La regidora d’Igualtat, Melina Fradejas, i el regidor d’Esports, Jordi Batiste, han sigut presents en el taller. Fradejas ha volgut agrair “la presència i implicació de les esportistes locals, així com del centre educatiu, per a poder traslladar als més joves com es donen problemàtiques de desigualtat en tots els àmbits i en què podem enfocar-nos per a superar-los”.

Amb motiu del 8 de març, des de les xarxes socials de l’Ajuntament, canal de Youtube i bàndol municipal s’ha compartit un vídeo amb la lectura del Manifest del Dia de la Dona per part d’alumnes de l’IES Serra d’Irta i de l’edil d’Igualtat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar