Alcalà-Alcossebre suma un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Aquesta nova instal·lació es troba en la zona d’aparcament del nou Espai d’Oci de Alcossebre i se suma a la ja existent en la plaça Justo Zaragozà d’Alcalà

13/06/2022

Alcalà-Alcossebre compta amb un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics que ja està completament en funcionament. Està situat en una zona d’aparcament, en la façana principal del nou Espai d’Oci de Alcossebre, al carrer Roure. Aquesta nova instal·lació es caracteritza per ser model de peanya d’una presa de 32A, per a un total d’1 plaça d’aparcament amb recàrrega, de 7,4 kW de potència i disposa del sistema Plug & Play, que permet iniciar la recàrrega de manera immediata amb només endollar el connector del carregador al cotxe.

Amb aquest, ja són dos els punts de recàrrega municipals per a vehicles elèctrics ja que en l’estiu passat es va posar en marxa el que està instal·lat en la plaça Justo Zaragozà, que va comptar amb una subvenció de la Diputació Provincial de Castelló. En el cas del punt del Espai d’Oci, la inversió ha estat exclusivament municipal.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “continuar sumant punts de recàrrega de vehicles elèctrics era un dels punts que ja establia el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i està clarament dins del full de ruta que ens marquem, a nivell municipal, en accions de foment de la sostenibilitat”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar