Alcalà-Alcossebre present en Fitur 2021 per a difondre l’àmplia agenda anual d’activitats turístiques

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, aprofita per a concretar accions relacionades amb el turisme familiar, la paquetització de l’oferta turística i el motor de reserves o el ciclisme com a nou pol d’atracció

19/05/2021: Alcalà-Alcossebre és present en Fitur 2021, que se celebra aquests dies a Madrid, amb l’objectiu de difondre l’àmplia oferta complementària d’activitats organitzada des de la Regidoria de Turisme, completant així l’extensa oferta de sol i platja amb qualitat contrastada a través de reconeixements com les cinc banderes blaves per a platges i Sendera Litoral. Des d’aquest mes de maig i fins al mes de desembre, els visitants podran participar en més de 80 accions diverses que tenen, com a denominador comú, donar a conéixer i gaudir de l’extens patrimoni històric i natural de la localitat. Com a novetat, enguany se suma una nova ruta guiada, L’Herència Poètica, en la qual a través de textos i lectures es realitza un tour pel centre històric de la localitat i es continua apostant per la gastronomia amb “Octubre, Mes de la Tomata de Penjar”. Les activitats inclouen proposades com les rutes teatralitzades al castell de Xivert, la ruta guiada L’Herència del Temple pel centre històric d’Alcalà que inclou la visita al campanar i l’església d’Alcalà, gynkanas familiars, cicloturisme o senderisme, localitzades en paratges com la Font de la Parra, Capicorb, el pic Campanilles, Torre Ebrí o l’ermita de Santa Llúcia. Les activitats relacionades amb el patrimoni poden completar-se amb la visita al Centre d’Interpretació Etnològica de Saint Lucia o la Col·lecció Museogràfica Gaspatxera, en els quals es reuneix informació sobre les troballes arqueològiques en la localitat.

En la primera jornada firal, la Regidoria de Turisme ha concretat, a través de reunions tècniques, accions relacionades amb la reactivació del motor de reserves i la paquetització de l’oferta turística; continuar sumant distintius de turisme familiar i ampliar l’oferta turística amb accions relacionades amb el ciclisme. També s’ha tractat el possible desenvolupament de plans de sostenibilitat turística.


L’edil Selene Blázquez ha destacat que “aquesta edició de Fitur és una manera de continuar fent visible la nostra presència com a destinació turística, dins de l’estand de la província de Castelló, però també de fixar-nos en noves accions i reptes que la situació sanitària ens ha revelat com a prioritaris, com fixar-nos en accions relacionades amb la sostenibilitat o les destinacions turístiques intel·ligents”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar