Alcalà-Alcossebre desplegarà un dispositiu especial de control de vehicles en el pont de Sant Josep i Setmana Santa

Guàrdia Civil i Policia Local establiran controls des del 18 de març per a evitar l’entrada en el municipi de vehicles procedents de territoris fora de la Comunitat Valenciana

16/03/2021: L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre coordina un dispositiu especial, integrat per Guàrdia Civil i Policia Local, per a evitar l’entrada en el municipi de vehicles procedents de territoris fora de la Comunitat Valenciana, en compliment del confinament perimetral impost per la normativa autonòmica, per a evitar la propagació de la COVID-19. Des del dijous 18, s’establiran controls en els accessos al nucli de Alcossebre i es pararà als vehicles, sol·licitant la documentació corresponent, per a comprovar que no es produeixen desplaçaments de persones no residents en la Comunitat Valenciana. El dispositiu es repetirà durant els caps de setmana següents: 25 i 26 de març i 31 de març i 1 d’abril. Les sancions econòmiques a les quals poden enfrontar-se les persones que incomplisquen la normativa van dels 100 als 600.000 euros en funció de la seua gravetat i reiteració.

L’Alcalde Francisco Juan ha insistit que “els visitants sempre han sigut benvinguts al nostre municipi però ara és el moment de continuar respectant la normativa i fer-la complir i esperar que la situació sanitària siga l’òptima per a permetre els desplaçaments”. Juan ha agraït “la coordinació existent entre Guàrdia Civil i Policia Local que ens permet centrar els recursos a realitzar aquest tipus d’accions de control”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar