Alcalà-Alcossebre aconsegueix una ocupació turística del 84% durant juliol i agost

 

El municipi registra un rècord d’ocupació, que supera nivells d’anys previs a la pandèmia, amb un pic del 90,6% durant el mes d’agost passat

Alcalà-Alcossebre ha aconseguit un rècord d’ocupació històric durant aquest estiu aconseguint una ocupació mitjana del 84%. En concret, durant el mes de juliol, es va arribar a un 77,72% i a l’agost es va aconseguir el 90,67. Es tracta d’índexs d’ocupació que superen els aconseguits en 2021 (79,2%) i en 2019 (75,74%) el que confirma la recuperació de l’activitat turística en la localitat, fins i tot respecte als anys anteriors a la pandèmia. La regidora de Turisme, Selene Blázquez, destaca que “aquestes dades confirmen el bon resultat de les campanyes de promoció realitzades, a nivell municipal, així com accions que han augmentat el nivell reputacional d’Alcalà-Alcossebre com a municipi turístic” i incidia en “el dinamisme i treball incansable del sector turístic local que és un factor clau perquè les persones que ens visiten repetisquen o que fins i tot es decidisquen a adquirir un segon habitatge en el municipi”.

Per sectors, els hotels van registrar una ocupació mitjana de 82,9% (76,4% durant el mes de juliol i 89,5% a l’agost) Mentre que el sector dels cámpings continua experimentant una gran acceptació, amb una ocupació mitjana de 87,7% (83,34% a l’agost i 92,18% al juliol) A més, la sensació generalitzada del sector de l’hostaleria ha estat la d’haver aconseguit excel·lent dades d’assistència de clients, ja des del mes de juny i amb importants pics al juliol i agost.

L’activitat turística no decau durant el mes de setembre, ja que esdeveniments com la concentració motera de Custom Maestrat o les festes patronals d’Alcossebre, que se celebren del 7 a l’11 de setembre contribueixen a mantenir un bon nivell d’ocupació en les últimes setmanes de l’estiu.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar