Alberto Fabra assegura amb Feijóo la culminació de l’autovia de l’interior que el sanchismo ha enterrat

El candidat del PP al Congrés dels Diputats reivindica a La Jana “una infraestructura urgent i justa per a l’interior nord de la nostra província”. “Va ser un govern del PP el que va reservar 434 milions per a executar el tram fins a Vilanova d’Alcolea i ha sigut Pedro Sánchez el que ha negat a la nostra província el projecte”

Alberto Fabra assegura que només Feijóo “recuperarà per a aquesta província tot allò que el sanchismo ha enterrat”. “La il·lusió torna al territori de la mà d’un projecte que escolta, treballa i reivindica les inversions que garanteixen futur”

El candidat del PP visita La Jana acompanyat pel seu alcalde, César Simó, i assegura que el 23J “és el moment de fer possible el canvi que els veïns de La Jana ja van manifestar el passat 28 de maig. Entre tots, ho farem possible”, ha indicat

– El candidat del Partit Popular al Congrés dels Diputats, Alberto Fabra, ha defensat a La Jana el futur que només garanteix Alberto Núñez Feijóo amb l’execució del tram d’autovia A7 entre la localitat i Vilanova d’Alcolea. Pressupostada amb 434 milions d’euros durant l’etapa de govern del PP, amb Mariano Rajoy al capdavant, “ha sigut el sanchismo el que s’ha encarregat de bloquejar aquesta obra i serà el PP d’Alberto Núñez Feijóo l’encarregat de recuperar el projecte i materialitzar la infraestructura”.

Alberto Fabra ha defensat aquesta inversió en la seua visita a La Jana on s’ha entrevistat amb el seu alcalde, César Simó. “César representa el canvi que la nostra província ha reclamat en les urnes el passat 28M i que tornarà a defensar amb el seu vot sobirà el 23J”. “És el moment de fer-lo possible entre tots”.

Acompanyat per l’alcaldessa de Canet i vicepresidenta econòmica de la Diputació Provincial, Mª Ángeles Pallarés, al costat d’alcaldesses com la de Xert, Susana Sanz, o l’alcalde de la Torre d’en Besora i diputat provincial del Consorci de Bombers, David Vicente, així com l’alcalde de Sant Jordi i diputat d’Esports, al costat del secretari general del PPCS i diputat a Les Corts, Salvador Aguilella, o el president local del PP a Vinaròs, Lluís Gandia, entre altres membres del PP, Alberto Fabra ha assegurat que “Feijóo és sinònim de futur i oportunitats per a l’interior”.

El candidat al Congrés dels Diputats ha recordat que el 19 de setembre de 2018, el PP aconseguia aprovar en la comissió de Foment una iniciativa que contemplava una inversió de 434 milions en el marc del Pla d’Inversió en Carreteres (PIC). “L’acord es va aconseguir pese al rebuig del PSOE i l’abstenció de Compromís i Podem, que van refusar donar el seu suport a un pla d’infraestructures que atenia la demanda de Castelló. “Era un pas decisiu per a executar els 48 quilòmetres que separen La Jana de Vilanova d’Alcolea. Amb això aconseguíem que l’interior gaudira d’una via de vida que suposaria desenvolupament, oportunitats i serveis per a desenes de municipis”, ha recordat el candidat del PP.

“Aquell compromís que durant cinc anys el PSOE ha boicotejat serà una realitat a partir del 23 de juliol”, ha declarat Alberto Fabra. “Ens han castigat, però diumenge que ve tenim l’oportunitat de canviar les coses amb l’únic projecte que garanteix futur i desenvolupament”. Sobretot, assenyala Alberto Fabra, “després de les mentides que fa ara quasi un any, el 31 de juliol de 2022, anunciava el PSOE en les seues xarxes socials, anunciant que es reprenia el projecte. La realitat hui és que, senzillament, no han fet res. Era una operació més del sanchismo”.

Alberto Fabra ha conclòs les seues declaracions amb un compromís. “L’interior és futur en tots els seus vessants. I ho és amb un projecte seriós, compromés i que pensa en els altres per a fer-los la vida més fàcil. Feijóo és l’únic candidat sòlid per a aconseguir-lo amb els vots de Castelló. En llibertat, en exercici d’un dret fonamental, i amb la sobirania d’aquesta província, l’aconseguirem el 23J”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar