Activitat del Club Balonmano Vinaròs (22-10-22)

HANDBOL: 

D’infart i espectacular qualificaríem el dissabte d’handbol al Llagostí Arena. De matí el nostre infantil del Artclinic va jugar front l’Almassora i en un partit trepidant va guanyar de 2 amb l’alegria de xiquets i familiars que veuen que el treball ben fet dona resultats.

A la vesprada els sèniors del Tudor Bars ens va posar els cors a prova de bomba arribant al últim minut guanyant d’un i baló per empatar l’Alcàsser, la gran defensa va poder parar l’atac i a la contra van fer el gol definitiu.

El més bonic va ser la presentació dels equips del club, amb la presència de l’Alcalde de la ciutat i representants dels diferents partits polítics de Vinaròs es va fer la festa de l’handbol local. Molta gent per este acte on els més menuts van ser els que més van disfrutar d’eixa experiència després de 2 anys sense poder fer-la.

Al mateix temps el Club en mans del seu president, Juan Carlos Ribera, i del senyor alcalde, Guillem Alsina, van entregar una placa d’agraïment pels seus anys de dedicació al Club, a Ximo Sanz i a Gabi Martorell, este últim no va poder assistir quedant pendent l’acte per una pròxima ocasió.

INFANTIL MASCULÍ:

Artclinic CBM Vinaròs 23 – CBM Almassora 21

CBM Vinaròs: Marcos, Ayza, Pau Febrer, Andreu Borut, Juan José Gras, Manel Pérez, Ian Ferrer, Sergi Vázquez , Eloy Corral , Xavier Cruella, Izan Arques i Marcos García.

Segona victoria per als infantils, el partit va comensar amb una diferencia per als locals a favor de 6 gols, però la segona part, el Almassora, va retallar distancies arriban als minuts finals, del partit amb un 23-21 a favor dels locals.

El Infantil és situa com a segón classificat, empatats a punts amb el Castelló “Negre”, aquesta semana els nostres, és desplaçarán a Castelló per a jugar contra el Castelló “Verde”.

SENIOR MASCULÍ:

Tudor Bars CBM Vinaròs 22 – CH Alcàsser “B” 20

CBM Vinaròs: Andrés Vallès, Marcos Chaler , Ferran Ferreres, Taty Adell (1), Sergi Llonart (8), Gabri Albiol (3), Sergi Albacar, Quim Sanz (8), Cristian Miralles , Ian Cuartiella i Carlos Castel.

Després de dos partits seguits fora de casa, el Vinaròs no volia fallar el dia gran del club en un gran ambient a les grades. Partidàs i victòria molt treballada del Tudor Bars davant d’un equip que en tot moment va estar dins del partit posant les coses molt difícils als nostres jugadors.

Les defenses es van imposar clarament als atacs, on el Vinaròs va combinar molt en atac per superar la bona defensa valenciana. Mentre els valencians jugaven a acabar les jugades als extrems intentant fer superioritats que el Vinaròs va poder frenar molts de cops.

Partit dels que fan afició, dur però en noblesa, on destacaríem per part local, al porter Andrés, que en només 3 partits i 10 entrenos estan fent una progressió brutal, i per damunt menció especial al capità Gabri Albiol, que va tirar dels més jove s fent-los creure que podien guanyar el partit.

Encara que és el Vinaròs va anar tot el partit per davant, en avantatge màxima de 4 gols, als minuts finals ei Alcàsser va tirar un pas avant i va arribar al últim minut en possessió per empatar el partit. La gran defensa i la parada de Andrés van donar peu a una contra i el gran capità merescudament va sentenciar el partit.

Agrair a l’afició els seus ànims i a l’equip la lluita i la fe en post de la victòria.

La próxima semana el Senior és desplaçara fins a la difícil pista del Handbol Xàtiva.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar