A partir d’avui a Morella reobren les terrasses i el comerç amplia el seu horari

A partir d’avui reobren les terrasses i el comerç amplia el seu horari
L’horari de les terrasses és fins a les 18.00 hores amb un màxim de quatre persones per taula i el comerç obrirà fins a les 20.00 hores

El dimecres finalitza el termini per a resoldre la informació de les empreses que han sol·licitat les ajudes del Pla Resistir i els pagaments es realitzaran al final de la setmana

Morella, 01 de març de 2021 – Morella s’adapta a les noves mesures i restriccions contra la COVID-19 a la Comunitat Valenciana, les quals han entrat en vigor avui i estaran vigents fins al 14 de març. Així, destaquen l’obertura de les terrasses de bars i restaurants amb un màxim de quatre persones per taula i l’ampliació de l’horari dels comerços fins a les 20.00 hores. Des de la Policia Local es facilitarà la senyalització necessària respecte a l’aforament i les mesures, així com el suport en cas de qualsevol dubte.

A més, reobriran alguns espais municipals com són les instal·lacions esportives a l’aire lliure de les pistes de tennis de la Fàbrica Giner i la pista de pàdel del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. També tornen les classes presencials de l’Escola de Música i les classes d’idiomes.

L’alcalde de Morella, ha recordat que “avui entren en vigor les noves normes anunciades per la Generalitat Valenciana la setmana passada, les quals permeten obrir les terrasses i allargar l’horari als comerços”. L’edil ha explicat que “és positiu que l’hostaleria recupere part de la seua activitat, encara que a poc a poc a causa de la situació general de la pandèmia de la COVID-19”. Rhamsés ha remarcat que “no hem d’abaixar la guàrdia i seguir estrictament les mesures i restriccions per a evitar contagis” i ha volgut “agrair l’esforç del sector que viu moments molt difícils”.

Pla Resistir

Cal recordar que més de 60 empreses han sol·licitat les ajudes del Pla Resistir impulsat per la Generalitat Valenciana. Les ajudes estan destinades als negocis més afectats per les restriccions que provoca la COVID-19. Així, el termini per a resoldre informació, si cal, per part de les empreses que les han sol·licitat des de l’Ajuntament de Morella, finalitza el dimecres 3 de març, aquest inclòs. A partir de rebre tota aquesta documentació pendent, s’aprovaran definitivament i, per tant, està previst que al final de la setmana es realitzen els pagaments d’aquest pla. Així, les empreses i persones autònomes que ho han sol·licitat, comptaran amb 2.000 euros, així com 200 per cada treballador o treballadora al seu càrrec. El Pla Resistir suposa 208.142 euros directes a la ciutat de Morella i el seu teixit empresarial. L’Ajuntament de Morella també anuncia que publicarà de forma immediata una nova convocatòria amb el pressupost no gastat per a ajudar a altres activitats que no han pogut entrar en esta convocatòria i que també han tingut un impacte important en el seu funcionament.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar