21 d’octubre: Héctor Ruiz Martín, ‘Com aprenem? Formació sobre la ciència de l’aprenentatge’

Continua VI cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar. Un any més, hi participaran professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança respectuosa i l’educació positiva.

En aquesta edició, novament, l’entitat Ameiba i les associacions de famílies de l’Escola Joan Baptista Serra i l’Institut Sòl de Riu, d’Alcanar, han col·laborat amb el consistori a l’hora de preparar la programació.

Aquest cicle de xarrades, és ja un referent a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica d’infància i adolescència com al currículum i trajectòria dels i les ponents que hi participen, com per la implicació de tres entitats rellevants del municipi.

Totes les xarrades tindran lloc al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. L’Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències d’aquest sisè cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència. També hi haurà servei de guarderia.

Héctor Ruiz Martín serà l’encarregat de seguir amb el cicle de conferències, el 21 d’octubre, a les 17.30 h, amb ‘Com aprenem? Formació sobre la ciència de l’aprenentatge’. Llicenciat en Biologia i Màster en Genètica Evolutiva per la UAB, divulgador i autor de diversos llibres, actualment és director de la International Science Teaching Foundation i investigador en el camp de la psicologia cognitiva de la memòria i l’aprenentatge en contextos escolars. La sessió estarà basada en la seua darrera obra: Com aprenem? (2020). Hi parlarà dels principis basats en l’evidència científica sobre com aprenem, per tal de poder fonamentar les pràctiques i tècniques educatives i d’estudi més reeixides.

>> Consulta el díptic del VI cicle “L’art d’educar amb amor i consciència.”

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar