19 edificis i dependències municipals d’Alcalà-Alcossebre obtindran la qualificació d’eficiència energètica

L’Ajuntament ha adjudicat la realització d’un Pla d’Eficiència Energètica que es finança amb fons europeus Next Generation

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha adjudicat la contractació del servei per a desenvolupar un Pla d’Eficiència Energètica en els edificis municipals, per a un període de dos anys. El servei inclou la realització de la certificació energètica, projectes d’eficiència energètica i l’assistència tècnica per a les actuacions a realitzar. S’ha adjudicat per un import de 27.000 euros i es finança a través del Pla de Sostenibilitat Turística en Destins, amb fons de la Unió Europea Next Generation EU.

L’aplicació d’aquest Pla suposarà l’obtenció del certificat en 19 edificis i dependències municipals: Ajuntament, Oficines Municipals de Alcossebre, centres de salut d’Alcalà i Alcossebre, Espai d’Oci d’Alcalà, Pavelló Poliesportiu, gimnasos d’Alcalà i Alcossebre, edificis de Serveis Socials, Cesal d’Alcalà i Alcossebre, escoles infantils, ludoteca, centres de la Tercera Edat i Unitat de Respir Familiar. En el cas del Espai d’Oci de Alcossebre, a al ser de recent construcció, ja s’ha fet seguint les indicacions d’eficiència energètica pel que únicament es tramitarà la certificació corresponent, sense haver de realitzar cap millora.

Els treballs que integren l’objecte del contracte consisteixen realitzar l’inventari i presa de dades de cada dependència municipal, respecte a qüestions com els mètodes de refrigeració o il·luminació. Es caracteritzaran les mesures de millora i s’emetran els certificats per a obtenir l’etiqueta de qualificació energètica. També es preveu l’assistència tècnica per a la posterior realització de les actuacions de millora energètica.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “el nostre compromís respecte a la sostenibilitat i l’eficiència energètica és clar i per això apostem per una actuació de gran importància que s’aplica a la pràctica totalitat dels edificis municipals de la localitat i dotada amb fons europeus”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar