L’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris d’Alcalà-Alcossebre treballen en la posada en marxa del Centre Comercial Digital com a objectiu prioritari comú per a 2021

 

L’entitat ha presentat al consistori el seu balanç d’activitats de l’any 2020

03/03/2021: L’Associació d’Empresaris d’Alcalà-Alcossebre ha presentat el seu informe de gestió anual a l’Ajuntament, en el qual es recullen les seues principals accions. En un any marcat per la pandèmia de COVID-19, des de l’entitat valoren que “el 2020 ha sigut l’any del nostre major creixement, quant a nombre de socis, demostrant que, en temps complicats com els que estem vivint, la mobilització adquireix un paper important”, apuntava el president de l’entitat, Jesús Sanmartín, que insistia que “hem de posar en valor la fortalesa de la nostra entitat i la col·laboració constant que obtenim de l’Ajuntament, la qual cosa ens porta a obtindre resultats positius”. Quant a les accions desenvolupades, des de l’entitat destacaven el bon resultat obtingut en la campanya contra la venda de top manta, realitzada en col·laboració amb l’Ajuntament; la gestió i difusió de les iniciatives formatives del CdT-Castelló, ja que l’associació forma part del seu consell rector; campanyes de visibilització i reconeixement a les empreses de la localitat o iniciatives relacionades amb la millora de la formació i la competitivitat, en col·laboració amb centres formatius.


De cara al 2021, el principal repte de l’entitat, en el qual ja es treballa de manera conjunta amb l’Ajuntament, és la posada en marxa del centre comercial digital d’Alcalà-Alcossebre, que està obert a ser un aparador, plataforma de venda en línia per a comerços, directori per a empreses de serveis, plataforma de reserves per a allotjaments i restaurants, punt de venda d’entrades per a actes, etc. Després d’haver realitzat reunions informatives obertes, s’està ja realitzant el disseny i posada en marxa de la website per part d’una empresa especialitzada. L’Alcalde Francisco Juan destacava que “aquest projecte serà una oportunitat perquè qualsevol empresa del nostre municipi es faça visible a través d’Internet i sobretot que augmente el seu públic potencial a través d’un canal de venda obert a tothom. És un projecte en el qual creem fermament i que no es quedarà només a posar en marxa una web sinó que farem costat a les empreses perquè implicar-se no els supose cap càrrega”.


Juan valorava de forma molt positiva “la gran implicació i activitat que desenvolupa l’Associació d’Empresaris, la qual cosa comporta comptar amb un empresariat competitiu i que dinamitza l’economia local”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar